Welkom op de site van Noordzij Financieel Adviesbureau

Al ruim vijftien jaar adviseren en ondersteunen wij ondernemingen op fiscaal en financieel gebied. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het voeren van financiële- en loonadministraties, het opstellen en controleren van jaarrekeningen en het doen van aangiftes, zowel zakelijk als privé.

Onze doelstelling is het ondernemerschap en de onderneming van onze klanten fiscaal en economisch zo aantrekkelijk mogelijk maken. Om dat te kunnen bewerkstelligen hanteren wij een persoonlijke aanpak die ons in staat stelt om optimaal te kunnen meedenken.

NFA is aangesloten bij het College Belastingadviseurs (CB), een kwaliteitsorganisatie met strikte toelatingseisen. Het CB stelt haar leden het bijhouden van vakkennis verplicht. Onze klanten hebben dus de zekerheid dat onze kennis up-to-date is en dat onze adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Een gezond bedrijf werkt beter

Noordzij Financieel Adviesbureau zorgt ervoor dat uw onderneming financieel helemaal op orde is. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent, zodat u het bedrijf beter kunt laten renderen. Een gezond bedrijf werkt immers beter. Wij adviseren bedrijven van zeer uiteenlopende omvang. Van eenmanszaken tot bedrijven met een paar honderd man in dienst.